Вака се нарачува хамбургер во Мајорка?

loading...

Девојката , наводно од Велика Британија,  е снимена во 11 часот наутро како нарачува хамбургер за себе и своите две пријателки во ресторан на шпанскиот остров Мајорка.

Друштвото барало и освежителни пијалоци за да се отрезни од претходната вечер.

Локалните власти на Мајорка се загрижени поради тоа што туристите од ВБ можат да станат мета на таканаречените ” анти-туристички екстремисти” кои се закануваат дека ќе тргнат во војна против пијаните странски гости.

Последниот инцидент се случил кога 4 британски момчиња и девојчиња ја опожариле собата во хотел со запалка и спреј и предизвикале штета од 200 000 евра. Тие биле приведени и пуштени на слобода, но првин им биле одземени пасошите. Од нив е побарана гаранција дека ќе ја надоместат сторената штета.

Translate »