Крокодил скокнал од езерото и го изел пасторот

loading...

Крокодил, за време на крштевка, скокнал од реката и го изел попот. Инцидентот се случил додека протестанскиот пастор крштевал 80 луѓе во езерото Абаја  во Етиопија.

Крокодилот го зграпчил 45 годишниот поп и го повлекол во езерските  води. Селаните се обиделе да го спасат пасторот, но тој веќе се здобил со фатални повреди на торзото и  нозете.

 

Translate »