Грабеж во кладилница-Се спротивставил на крадецот кој носел нож, а потоа продолжил да си го пополнува тикетот

loading...

Обидот за грабеж се случил во Даниловград, во Црна Гора.  Разбојникот вооружен со нож се обидел да ги земе парите од касата, но му се спротивставил  вработениот во кладилницата, a потоа и еден од гостите. Кога видел дека нема така лесно да го добие пленот, маскираниот крадец ја напуштил кладилницата, а Црногорецот, мртов ладен, седнал  и продолжил да си го пополнува тикетот. Видеото е снимено со надзорна камера.

Translate »