Сестрата на Ким Јонг Ун испаничи пред потпишувањето: Отров или бактерии?!(Видео)

loading...

Камерите го фатија чудниот момент кога сестрата на севернокрејскиот претседател во последен момент дотрча и го семни пенкалото пред потпишувањето на  договорот  меѓу Трамп и Ким Јонг Ун.

Пенкалото кое претходно беше оставено на маса, севернокрејанците темелно го исчистија со некој вид бело крпа. Но, тоа по се изгледа не беше доволно, така што сестрата на Ким Јонг Ун му подаде ново пенкало.

Ваквото чудно однесување во медиумите беше протолкувано на два начина: или тој има фобија од бактерии или се  плаши дека ќе биде отруен. Еве го моментот на паника пред церемонијата на потпишувањето:

Translate »