“Вонбрачниот син” на Бил Клинтон го обвинува екс-претседателот за лицемерие

loading...

“Жал му е за децата на имигрантите кои се разделени од своите родители, а самиот го остави својот син,”  напиша на твитер 32 годишниот Дени Вилијамс ,кој тврди дека е вонбрачен син на Бил Клинтон.

Вилијамс го обвини поранешниот престедател на САД за лицемерие поради  ставот за имигрантската криза. Клинтон и неговата сопруга Хилари  побараа  да не се одделуваат децата од родителите на границата со Мексико.

“Како може  да покажува сочувство за децата на имигрантите и да бара тие да не се користат како средство за преговарање, а тој самиот ме жртвуваше мене , неговиот син, за сопствените политички амбиции” напиша Вилијамс на Твитер.

 

Тој тврди дека е чедо на љубовната врска меѓу  тогашниот гувернер Бил Клинтон и проституката  Боби Ан. Тие се сретнале во 1984 , во Литл Рок, Арканзас.

Дени со мајката

Вилијамс и самиот е татко на пет деца. Вели дека не бара ништо од својот билошкки татко, освен да не го заборави. “Иако ме остави и ја признаваш само Челси за свое дете, благодарен сум што си ми го подарил животот”, пишува самопрогласениот  син на бившиот претседател.

Анализата на ДНА покажа дека Вилијамс не му е син на Клинтон, но тој тврди дека извештајот е лажен
Вилијамс е тако на пет деца
Translate »