Погледенете низ какви тесни премини требаше да поминат спасувачите за да ги спасат децата

Тие се вистински херои! Погледнете ги екстремните услови преку кои спасувачите мораа да поминат за да ги спасат 11-те деца и нивниот тренер.
Пештерите се тесни, темни, мрачни.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Translate »