Хрватската пејачка Маја Шупут со своето момче Ненад Татаринов ова лето беше на годишен одмор од каде испрати низа провокативни фотографии. Но, нејзиното прекрасно тело е нешто со кое таа гордо се фали и после одморот.

Маја редовно објавува фотографии, а најголемо внимание привлекуваат оние на кои има што помалку облека.

Најголеми пофалби, секако, доби за фотографиите во бел, танга костим за камење.