Борба меѓу оса и бубашваба, што мислите кој ќе победи?

loading...

Борбата е неизвесна до крај! Можеби  вие  навивате за осите  , а можеби сте симпатизер на  бубашвабите…. сеедно,  победникот е тој што зема се!

Translate »