Орифлеим-Кoмпанија која ги остварува соништата!

loading...

 

Во 1967 во Стокхолм, браќата Robert и Jonas Af Jochnick заедно со својот пријател Bengt Hellsten одлучиле да основаат компанија која ќе ги исполнува соништата на луѓето ширум светот.

 

Орифлеим прерасна во најголема европска компанија за директна продажба на козметички производи со повеќе од 3 милиони соработници и годишен промет од околу 1,5 милијарди евра.

Од самото основање во 1967 година Орифлеим се посвети само на оние активности корисни за луѓето и околината. Орифлеим користи природни состојки и никогаш не ги тестира производите на животни. Преку работата на Фондацијата, компанијата спроведува кампањи и програми за помош на деца без родителска грижа и млади жени од целиот свет на кои им е најпотребна помош.

Дали сте подготвени да откриете како можно да го споите убавото со корисното? Сонувате ли за тоа да имате дополнителен приход кој ќе ви овозможи повеќе време да поминувате со пријателите и семејството? Сакате ли да живеете слободно, луксузно и притоа да сте наградувани за успехот?

Орифлеим започна како сон… сон сите да имаат можност да го променат својот живот и да ги остварат своите соништа. Денес тој сон им помага на милиони луѓе ширум светот да ги живеат своите соништа.

За што сонувате?

Сакате ли дополнителен приход за себе и семејството?

Сакате ли да патувате по светот?

Сакате ли да изгледате извонредно и да бидете меѓу првите кои ќе ги пробуваат новите трендови за убавина?

Посакувате ли да поминувате повеќе време со луѓето кои ги сакате?

Сакате ли да имате кариера која ќе ви овозможи финансиска независност?

Сонувате ли за живот полн со слобода на избор, луксуз и личен развој?

 

Бизнис можноста на Орифлеим ви ги носи соништата на дофат на рацете – со минимални залагања и без ризици и со извонредни награди.

Започнете денес!

Да се работи со Орифлеим и да се заработува е многу лесно.

Едноставно препорачајте го вашиот омилен Орифлеим производ на своите пријатели, семејството и колегите. Покажете им го каталогот и замолете ги да порачаат нешто за себе. Што поголем број луѓе го видат каталогот, можноста за заработувачка е поголема

За да ви го разубавиме почетокот, Орифлеим подготви наградна Програма за добредојде за нови консултанти.

За да дознаете повеќе, контактирајте го вашиот Орифлеим консултант. Ако не познавате никој, ние ќе ве упатиме.

Бизнис можноста на Орифлеим ви помага да ги остварите своите соништа – со минимални залагања и без ризици. ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Translate »