Најубавите Инстаграм фотки од Крушево под снег

loading...

Пред да ја дочекаме новата доза снег, уживаме во снежното Крушево кое е како зимска разгледница.

najubavite-instagram-fotki-od-krushevo-pod-sneg-001.jpg

Можеби Крушево не ви звучи како атрактивна зимска дестинација, но Инстаграм фотките во продолжение ќе ве предомислат.

Идеално за викенд патување, да видите малку снег и да одморите очи од секојдневието.

Издвојуваме неколку Инстаграм фотки кои го прикажуваат Крушево во прекрасно, зимско, снежно издание:

Prezemeno od Crnobelo.com

Translate »