IMEL козметика која ја преферираат професионалните фризери!

loading...

IMEL козметика која ја преферираат професионалните фризери!

За мека и ревитализирана коса со неверојатен сјај.

Несомнено косата е најсилниот адут на секоја жена! Негувана, сјајна и здрава коса влијае на самодовербата, на доброто расположение. А за да таа биде таква секако важно е да се користат квалитетни шампони, фарби и маски, какви што се токму производите на ИМЕЛ.

Токму поради тоа професионалните фризери се многу пребирливи при изборот на козметиката која ја користат. Клиентите треба да се задоволни, а нивната коса на долг рок да зрачи со својата негуваност.

Оваа зима колекцијата на IMEL козметиката се прошири со неколку новитети. За истакнување е шампонот Imel Keratin Infusion кој ефикасно ја хидрира и обновува оштетената коса, и се препорачува за сите типови на коса, вклучувајќи и сува и оштетена коса.

Меѓу новитетите е и Imel Keratin Infusion маската за ултимативен третман за хидрирање и обновување на коса. Станува збор за луксузна маска која содржи интензивни состојки за кондиционирање и хидролизиран кератин за поздрава, посилна и посјајна коса. Овој производ добро е да се комбинира со Imel Keratin Infusion балзамот за да се намали ефектот на нескротлива коса, косата нежно да се измазни и биде мека и ревитализирана со неверојатен сјај.

Жените се силно осетливи на нивната коса, која секогаш мора да биде во одлична форма!  Токму затоа професионалните фризери, ја користат ИМЕЛ козметиката.

Производите можат да се најдат само во фризерските салони.

Translate »