(ВИДЕО) Свиња каснува за задник атрактивна блогерка на плажа… На Бахами!

Атрактивната русокоса од Венецуела се пожали за незгодата за време на одморот на Инстаграм.

Фитнес блогерката Мишел Левин (32) е фитнес блогерка од Венецуела која доживеа незгода на Бахамите. На плажа додека бараше совршен кадар за фотографирање, свиња ја гризна на задникот.

Таа се пожали на црвената трага на задникот и на Инстаграм прикачи видео од моментот кога настанала повредата.

Како изгледаше ситуацијата:

Translate »