Видео-Како Македонците избегнуваат да платат патарина?

loading...

Ова скопско село е најпрометното во Македонија, а причина за тоа е избегнувањето патарина. Ова е само уште еден показател колку убаво се живее во Македонија и колку пари има народот.

Translate »