Како звучи распеаната Колинда Грабар?

loading...

Колинда Грабар Китаровиќ никогаш не криела дека обожава да пее, а во својот мандат, многупати го има истакнато својот музички талент во друштво на политичари, разни собири, па дури и случајни минувачи.

Како звучи распеаната Колинда Грабар?

Translate »