Влакна, природни гради и без филтер – ова се најубавите „Плејбој“ зајачици од 70-те

Инстаграм профилот на култното списание „Плејбој“ за многумина станува сè поубаво и поубаво место. Екипата од „Плејбој“ почнала да се присетува на некои од најубавите фотографии од минатиот век, а особено внимание привлекле фотографиите од убавиците од 70-те.

Фотографиите се настанати пред повеќе од 40 години и навистина се прекрасни, а интересно е тоа што на нив нема ниту Фотошоп ниту филтери кои се користат во поголемиот дел од фотографиите кои денес се споделуваат на социјалните мрежи.

Под една од поставените фотографиите се развила и дискусија бидејќи на девојката која позира ѝ се гледаат интимните влакна, па многумина од следбениците се згрозиле од таа сцена.

Како и да е едно е сигурно дека овие убавици од 70-те се вистински рај за очи…

Погледнете ги фотографиите:


Translate »