Учете од децата како да сакате

loading...

Децата во себе имаат неверојатна љубов и благородност.

Ова видео покажува како чистото срце и нежните  мисли можат да разбудат желба за прегратка дури и кај животните, како кај кокошкава.

Затоа поклонете се пред вашите деца!

 

 

Translate »