Убавицата од малите екрани водителката Миа го покажа момчето

Водителката Миа Костова постојано постираше фотографии од својот љубен, но не откриваше кој е. Таа конечно откри за кого се работи.

По некоја случајност тоа е човек со исто презиме како нејзиното, Миленко Костов.

Денеска во Инста- сторито на Миа заблеска прстен на нејзината рака. И тоа сигурно свршенички. Според информациите Миленко е доктор, а во описот на Миа стои – Едно јаболко на ден, те чува подалеку од докторот.. или чекај.. упс!

Translate »