Вознемирувачко видео: Бебето и паднало од раце додека правела селфи на ескалатор

loading...

Моментот е регистриран од надзорните камери поставени во објектот.  10 месечното девојче било во рацете на мајката, која се качувала на ескалатор во трговски  центар во Индија. Во еден миг кога мајката посегнала да го овековечи моментот со мобилен, детето се стркалало и паднало од третиот кат. Девојчето починало на самото место.

Translate »