Патник нокаутирал кондуктер (Видео)

loading...

Кондуктерот во ниту еден момент не бил дрзок со патникот, велат сведоците во возот кој сообраќа на релација Белград-Загреб. Само неколкупати му побарал да го види билетот.

Патникот почнал да го пцуе вработениот од “Србија воз” и во еден момент му удрил бокс.  Според очевидците, патникот бил пијан, а возот бил запрен за да може да интервенира полицијата. Инцидентот се случил кај Стара Пазова. Еве го видеото од настанот:

 

 

 

Translate »