Куче не почнува да јаде дури не слушне ,,амин,,

loading...

Секој ден пред пред да почне да го јаде својот оброк, Чак повторува една работа – ги испружува шепите на масичката, ја наведнува главата и останува во таа положба се додека некој од неговите сопственици не изговори молитва. Дури откако ќе чуе „амин“ почнува да јаде. Ви звучи неверојатно? Погледнете…

Translate »