На сопругата ѝ ставил жолчка во устата додека спиела – снимката е хит поради она што се случило

loading...

Видеото од маж кој ја буди сопругата така што ѝ става жолчка во уста, повторно стана вирално, откако вчера беше објавено на страницата „Klikpland“.

Видеото кое настанало во ноември минатата година, ја прикажува Татјана Сбитски (30) од Самара како мирно спие, сè додека нејзиниот сопруг Генеди Сбитски (35) неочекувано не ја разбуди.

Штом јајцето ѝ влегло во уста, Татјана се разбудила и ја плукнала жолчката, а потоа почнала да го брка сопругот и наишла на уште една препрека.  

Погледнете како изгледало тоа. 

Погледнете како изгледало тоа. 

Translate »