(Галерија) Кој сè влезе во Конгресот

loading...

Откако демонстрантите, приврзаници на претседателот Доналд Трамп, пред Капитол во Вашингтон ја пробија барикадата и влегоа во зградата, светските медиуми пренесоа бројни фотографии.

Дел од нив ви пренесуваме во галеријата:

Translate »