Што може Македонија и регионот да очекуваат од новата администрација во Вашингтон?

loading...

Ќе има ли промени на односот на Вашингтон кон Македонија и регионот и може ли да очекуваме американската интервенција во надминување на споровите со Бугарија .

Михајло Видимлиски разговараше со политичкиот аналитичар, Петар Арсовски.

Translate »