Дали сте за шолја кремасто кафе, и тоа полна до врв?

loading...

Сѐ повеќе луѓе, а особено младите, се ориентирани кон уживање и ценење на моментите на опуштање. За да ги направат тие моменти целосни, младите луѓе се одлучуваат за инстант кафе.

dali-ste-za-sholja-kremasto-kafe-i-toa-polna-do-vrv-01 (1).jpg

Кафето е несомнено најпопуларниот топол пијалак, а изборот на кафе е огромен, особено за инстант кафето, па понекогаш е тешко да се направи вистинскиот избор. Младите луѓе со авантуристички дух ќе ги пробаат сите од нив, но ќе се задржат на онаа која им нуди најмногу, за моменти на потполно уживање.

Младата генерација сака целосно искуство на уживање, па поради тоа не нѐ чуди тоа што најголемиот дел од нив се определува за Insta Grand.

dali-ste-za-sholja-kremasto-kafe-i-toa-polna-do-vrv-01.jpg

Бидејќи тоа е бренд кој ѝ зборува на публиката, или подобро кажано „пее со речникот на младите“, благодарение на регионалната поп-ѕвезда Сенида, која го одбра Insta Grand кафето како свој омилен дневен ритуал и момент за уживање. Insta Grand поседува широка палета на вкусови, во големи ќесички, од кои најпопуларни се миксовите 3-во-1 и 2-во-1. Совршениот баланс од најфиното кафе и нежниот вкус на млеко, со или без шеќер, ќе ја исполни вашата шолја до врв и ќе создаде неодоливо кремаста магија за максимално уживање.

dali-ste-za-sholja-kremasto-kafe-i-toa-polna-do-vrv-02.jpg

Доколку досега не сте пробале, препорачуваме задолжително да го пробате Insta Grand со уште повеќе кафе, уште подобар вкус и #СамоУживај

dali-ste-za-sholja-kremasto-kafe-i-toa-polna-do-vrv-03.jpg

Translate »