Како ja надминав подуеноста и вишокот вода во организмот!

loading...

Јас сум од оние кои од секогаш внимавале на исхраната. Да биде балансирана, различна, никогаш да не претерувам со прејадување. Но и покрај тоа, а посебно последниве години, чувствувам подуеност, вишок на вода во организмот и намален метаболизам. Тоа ми се одрази на телесната тежина која никако не можам да ја намалам. Оваа состојба ми влијае на расположението, се одразува на мојата самодоверба. Какви се комбинации на храна немам пробано, но џабе! Сосем случајно, разговарајќи со еден мој пријател ми го препорача Апуретин Слим додатокот за исхрана кој е специјално креиран да помогне за надминување на слични проблеми, раскажува Викторија од Охрид.

Станува збор за додаток во исхраната кој претставува комбинација од портокал, херба на коприва, црн бибер и плод од дива боровинка во прав, збогатен со додаток од сок од јаболков оцет и минерали (цинк, хром и калциум). Придонесува за ефикасно елиминирање на вишокот на вода од организмот и го забрзува метаболизмот. Помага при спроведување на програмите за намалување на прекумерната телесна тежина и заштита на клетките од оксидативен стрес.

После кратко време од користење на Апуретин Слим, ми се регулираше телесната тежина, почувствував олеснување, подобар метаболизам и секако помала подуеност и помалку вишоци вода во организмот. Што е најважно се чувствувам подобро!

Апуретин Слим топло го препорачувам на сите, мислам дека е погоден за сите возрасни групи, и дека лесно може да се вклопи во секој здрав режим на исхрана. Јас го решив мојот проблем, на ред сте Вие!

Translate »