Исповед на машка порно ѕвезда-Големината е важна!

loading...

Како да успеете на аудиција за порно актер?! Не е лесно, признава еден од докажаните во овој бизнис

На мрежата,, Реддит,,еден од корисниците го сподели искуството како добил улога во порно филм. Еве ги критериумите кои морате да ги исполнување ако ја сакате оваа позиција. Како прво, големината е важна,  раскажува актерот. Ако пенисот ви е помал од 20 сантиметри, заборавете на улогата! Второ, потребно е да постигнете ерекција експресно брзо и со минимална стимулација. Ќе ви биде потребен и професионален портфолио со слики во кои позирате како модел. Треба да имате огромна контрола врз својата машкост. Ако стигнете до аудиција, а тоа е ѓаволски тешко, влегувате во соба каде некој тип ви вели –Извади го пенисот! Имаш 30 секунди да ти се дигне. Во собата може да има актерка да ти помогне, а можеби и не.Имаш десет минути за мастурбација, а ќе свршиш кога ќе ти кажат.Ти даваат само 15 минути да се ресетираш и да почнеш одново. Ако не можеш да се контролираш, нема да те ангажираат.  Кога веке ќе почнеш да снимаш, мора да ја одржуваш ерекцијата цело време, без оглед дали  се расправаш со режисерот, камерманот, партнерката, или  те шминкаат.  Зафркнато, нели?! –вели порно актерот.

Translate »