Ужас во студентскиот дом” Гоце Делчев” студентка била горена со цигари

loading...

Девојка од Радовиш, преживеала пекол во студентски дом „Гоце Делчев“. Во полиција вчера е пријавено дека лицето М.Ѓ. физички ја малтретирал Д.Т. (21), ја заклучил во соба, ја влечел за рака, ја горел со цигара и и упатил повеќе навредливи зборови.

Притоа, Д.Т. се здобила со изгореница на десната рака.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.

Translate »