Ова не е Пекинг, ова е Скопје

loading...

Сликите се направени утринава покрај кејот на Вардар.Фотографијата е направина на мала оддалеченост од реката од десетина метри.Еве ги бројките во моментов , Лисиче, Карпош и Центар во Скопје најзагадени…

 

 

На кејот на Вардар во 8.00
Translate »