Како изгледаше Емина Јаховиќ пред пластичните операции

loading...

Познатата пеачка Емина Јаховиќ Сандал својата кариера ја започна пред 15-тина години. Нејзиниот изглед оттогаш многу се изменил, а за тоа е заслужна пластичната хирургија. Сликите покажуваат дека операциите биле правени во неколку фази за да не бидат  премногу видливи промените. Мора да признаете дека корекциите  се мајсторски направени, а пеачката сег со право го носи прекарот српска Пенелопе Круз .

 

 

Емина е омажена за турскиот пеач Мустафа Сандал, со кој има двајца синови.

Еве како таа изгледала кога била дете:

Емина Јаховиќ

 

Translate »