Балканско оро во 2017, без Македонија-Урнебесно видео

loading...

Балкански средби ја одбележаа 2017-та година. Последната беше во Белград. Ова урнебесно видео од сребата на балканските лидери во Белград во продукција на  “Господари на Ефира” ќе ве насмее до солзи.  Борисов прозбори српски, му ја зедоа ракијата што му ја подарија, а за крај се заврши со балканско оро, се разбира без Македонија. На почетокот на 2018-та , Бугарија стапува на кормилото на ЕУ.

Translate »