Урнебесно видео: Наместо бебето, кучето кажува “мама”

 Mајка снимила смешен и неочекуван момент. Сакала да го нахрани своето дете, а потоа се приближило и кучето. Таа обидувајќи се од бебето да го извлече зборот “мама”, го натера кучето да прозбори.

Видеото веднаш стана вирално, а погледнете и зошто…

 

Translate »