Подароците се најубави кога се персонализирани!

loading...

Колку повеќе се наближува  празникот 8 ми Март толку поголема станува „маката“ што да им се подари на блиските. Некои едноставно имаат природен талент за осмислување на совршени подароци, додека други, иако имаат добри намери тотално ја промашуваат работата.

Можеби тајната лежи во тоа дека подароците се најубави кога се персонализирани. Односно, тргнете од себе. Најздодевно е кога за роденден ќе добиете шише вино. Славениците најчесто остануваат со многу литри вино на крајот на забавата, а тоа ги остава без конкретни спомени.

При изборот на подарок секогаш размислувајте за тоа што славеникот/славеничката сака, а не што вие сакате или што вам ви се допаѓа. Сите ние често зборуваме за своите желби, само треба да се присетиме што сме слушнале во врска со желбите на нашите сакани.

Доколку добро го познавате славеникот лесно ќе можете да ги погодите неговите омилени продукти и вкусови…па така да речеме Heartbeat Чанта од Орифлеим, со персонална порака, нема шанси да остави било кого рамнодушен.

Секогаш подарувајте нешто што и самите би го посакале!

 

Translate »