Како до надминување на проблемот со акните и флеките на лицето

loading...

За една млада жена многу е важен надворешниот изглед. Некој ќе рече дека не е тоа најважно, да така е ама тоа е демагогија. Не е исто кога  жената има дупки и акни на лицето и жената кога има мазно лице. Жената со проблематично лице никогаш нема гордо да се шета со исправена глава колку и да е самоуверена, оти проблемот со лицето остава и траги на самодовербата.  Правев пилинзи и тоа даваше резултати , но пак се појавуваа. За Џет Пил прочитав на интернет, но не бев свесна дека таков апарат користи и наш салон и тоа во Скопје. Добро е што со апаратот, нема ниту болка , ниту пецкање како кај пилинзите. Направив седум третмани, и акните прво се појавуваа, па се намалуваа, па станаа површни, и сега го одржувам лицето еднаш месечно. Некои имаат потреба од повеќе третмани, само треба да бидат упорни.

Експертите од областа на дерматологијата велат дека треба да му се даде шанса на овој апарат кој работи со ракетна технологија на насочен млаз, и кој е патентиран. Станува збор за микрокапки кои во вид на спреј се вбризгуваат под кожата. Капките се нанесуваат со неверојатна брзина од 720 километри на час и навлегуваат длабоко под кожата 4-5 милиметри. Третманите се нежни и безболни, а во исто време и интензивни. Со однапред подготвени протоколи, се работи со посебни ампули изработени во стерилни лаборатории во Израел и во Лондон.

Со апаратот се постигнува : Трајно отстранување на акни и флеки, лимфна дренажа, затворање на порите, длабински хемиски пилинг и тонус на лицето. Лицето добива помлад изглед ,без несакани ефекти. Овој апарат го има во Скопје во салонот “Alessandro” на ул. Орце Николов бр. 186 во близина на салонот за автомобили Ми-Да. Вработените се сертифицирани и обучени за работа со “JetPeel”.

Повеќе за апаратот на: https://www.facebook.com/alessandromakedonija/

Тел. за контакт: 071 291 291

 

Translate »