Kаква е разликата помеѓу здравите бели дробови и белите дробови на пушач

loading...

Веднаш штом ќе ставите цигара во вашата уста, таа почнува да го убива вашето тело. Сепак, кашлањето и другите предупредувачки знаци често не се доволна причина за пушачите да се откажат од оваа навика.
Можеби ова видео ќе им помогне да се откажат. Аманда Елер, медицинска сестра од Северна Каролина, сподели видео во кое покажува каква е разликата помеѓу здравите бели дробови и белите дробови на пушач. Разликата е шокантна. Погледнете сами.

Posted by Amanda Eller on Monday, April 23, 2018

Translate »