За прв пат го слушна гласот на мајката! Прекрасна реакција на глуво бебенце откако ќе му стават апаратче

loading...

Видеото од бебето кое првпат слуша со помош на апаратче ги освои социјалните мрежи. Малечкиот Артур, момчето од снимката, е нешто најслатко што ќе го видите.
Кога му го ставаат апаратчето на Артур се лути и почна да плаче, но кога ги слушна првите звуци, престана да плаче и насмеано го слуша гласот на мајката.

Слично видео минатата година поставила и Кристи Кини, мајка на глуво девојче, кое е прегледано повеќе од 12. милиони пати. Нејзината снимка многумина расплака, а ја прикажува нејзината ќерка Чарли која првпат слуша како мајка и и’ вели дека ја сака.

Translate »