Хоџа: Горд сум на моите другари кои убија 8 полицајци во ,,Диво Насеље,,

loading...

Горд сум што ми биле другари, се бореле како лавови. Единицата „тигри“ има 520 припадници, кои важат за најсилни и најтренирани во Македонија, од нив 8 се убиени и 37 ранети. Ако ги поделиш излегува дека 10 отсто од најсилната полициска единица во Македонија се елиминирани. Да не зборуваме за деморализирање на останатите, кои според информациите што ги имаме, се со големи трауми – изјави Џезаир Шаќири Хоџа, по вооружениот конфликт во Диво Насеље за КТВ.

Translate »