Владо Јаневски е болен, неговиот концерт е откажан

loading...

Одложен е концертот на Владо Јаневски поради неговата здравствена состојба.
Фановите се загрижени и прашуваат што се случува со пејачот. Од Авалон Продукција објавија соопштение на нивната официјална Фејсбук страна. Прочитајте го во продолжение.

„Драги пријатели, Со жалење ве известуваме дека сме приморани да го одложиме најавениот концерт на Владо Јаневски, којшто требаше да се одржи на 01 јуни на стадионот на АРМ во Скопје. Причина за тоа е здравствената состојба на Владо Јаневски. Исто така ве информираме дека со сигурност Владо Јаневски и Авалон ќе најдат нов термин во периодот октомври-ноември за одржување на овој концерт што требаше да биде по повод 25 години од соло кариерата на Владо Јаневски, во ВИП арена. Сите оние кои имаат купено влезници досега, ќе можат да ги вратат веднаш на продажните места каде што ги имаат набавено“.

ОДЛОЖЕН КОНЦЕРТОТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИДраги пријатели,Со жалење ве известуваме дека сме приморани да го одложиме…

Posted by Avalon Produkcija on Friday, May 11, 2018

Translate »