Ужас на автопат: Заспал и излетал од шоферската кабина (Видео)

loading...

Возач на камион  се успал додека возел и удрил во заштитната ограда на автопат во Тајланд. Од силината на ударот возачот бил катапултиран  десет метри подалеку од кабината.

39 годишниот Јатапон Хавили веднаш бил однесен во болница, но починал два часа подоцна. Сообраќајката била снимена од автомобил на соседната лента.

Translate »