Фотографии од пожарот во Дебар Маало во Скопје

loading...

Шест противпожарни возила се на терен и го гаснат пожарот кој неофицијално избувнал во стан на последниот кат. Засега нема информации за причините за настанувањето на пожарот и за евентуално повредени лица. Пожарот се прошири на околните дрва.

Фото Радар

Translate »