Додека оперираат, гледаат фудбалски натпревар, а пациентот лежи на маса (Видео)

Видеото стана хит на интернет. Хирурзите  и медицинскиот персонал , најверојатно  гледаат натпревар од  Светското првенство  додека го оперираат пациентот , кој лежи под анестезија.  Во одлучувачкиот момент, за момент се заборава и на пациентот и на операцијата…

 

 

Translate »