Три деца загинале во пожар во Велес

loading...

Во пожар кој избил околу 17 часот во Велес изгореа три деца на возраст од една, две и пет години.

Според првичните информации, пожарот избувнал  оклу 15 часот кога родителите биле отсутни,  во импровизирано живеалиште кое се наоѓа на тешко пристапен терен во Велес каде живее  социјално загрозено семејство.

Полицијата е на терен.

 

Translate »