Овој лекар заслужува да живее 100 години!

loading...

Боцкањето  е секогаш болно  искуство и за возрасните, а најмногу за децата. Но, овој педијатар од државата Њујорк знае како да  стави инјекција, а бебенцето да не почувствува. Сепак, двапати е навистина премногу…

Translate »