Длабоко деколте и запознавање со кралицата : Здраво, јас сум Сузана!

loading...

Кралицата Елизабета и нејзиниот сопруг принц Филип останаа зачудени кога , надвор од  протоколот,  им пријде холивудската ѕвезда и им се претстави додека седеа за време на  Хуманитарниот кралски поло куп. 71 годишната Сузан Сарандон, во бел фустан , со длабока деколте, се наведна пред кралската двојка ѝ ги поздрави.

71 годишната Сузан Сарандон, се уште бунтовна и своја

Поздравувањата со кралицата секогаш се најавени, така што Сарандон буквално ги изненади присутните, но и кралицата , со прекршување на правилата на британското добро однесување. Елизабета и Филип,по инцидентот, останаа збунети, а Сарандон елегантно се врати на своето столче.

Веднаш по поздравувањето со Сарандон….Дали ја познаваме оваа?

 

 

 

HOLLYWOOD star Susan Sarandon gives the Queen and Prince Philip a surprise after she appears to introduce herself to the monarch.

The 71-year-old actress greeted the Queen with a curtsy at the Royal Windsor Cup Polo on Sunday and appeared to take her hand.

Translate »