Земјотресот во Албанија тресе во утринска емисија во живо (Видео)

loading...

Земјотрес со интензитет од 5.2 степени во 11:01 часот ја стресе Албанија, но силно се почувствува и во Македонија, посебно во западниот дел од земјава.

Првичните извештаи се дека земјотресот е со епицентар на триесетина километри северно од Тирана, а се почувствувал и во Македонија, Црна Гора и Косово

Translate »