Најсмешни транспаренти на анти-Трамп протестите во Лондон

Трамп изјави дека е многу популарен во Велика Британија, но со оглед на големината на протестите, тоа е точно но во негативна смисла.

Во текот на средбата со Тереза Меј пуштен вече огромниот балон кој го прикажа Трамп како невротично портокалово бебе кое го држи телефонот со Твитер на екранот.

Балонот доби конечно одобрување за летање од градоначалникот на Лондон, Садик Кан, кој во минатото неколку пати се судри со Трамп на твитер ( а кој не?). Но, балонот не е единствената смешна работа за протестот. Еве некои од најдобрите слики и транспаренти:

 

 

Translate »