Редици автомобили за влез во Грција се чека по 30 минути

loading...

Утринава редици автомобили се забелжливи на граничниот премин Богородица за излез од државата .

Според податоците на АМСМ на граничните премини Богородица и Табановце се чека од 15-30 минути.

Летните одмори и денеска ќе бидат причина за подолги задржува на границата кон соседна Грција.

Translate »