Сергеј Варошлија: Госпоѓо не сте тинејџерка!

loading...

Сергеј Варошлија во уште едно  издание на „Мода“. И овој пат на тапет се најдоа неколку девојки и дами од социјалните мрежи, но и случајни минувачи од центарот на Скопје.

Се разбира, Сергеј ги „подбра“, но им даде и модни совети кои дефинитивно треба да ги практикуваат.

Погледнете:

Translate »