Бранко Црвенковски го немало во Избирачкиот список

loading...

Поранешниот претседател и премиер на Македонија Бранко Црвенковски на гласачкото место 2809 се обидел да гласал со пасош, но го немало на избирачки список, известува набљудувачот на Цивил- Центар за слобода.

Црвенковки при разговор со набљудувачот на Цивил рекол дека ќе се жали во Државната изборна комисија.

Translate »