(ВИДЕО) КРАЈОТ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ГО ТРОГНАЛ И РАСПЛАКАЛ КИТ ХАРИНГТОН

loading...

Почетокот на крајот на Game of Thrones е еден месец оддалечен, а сите вести поврзани со осмата сезона на сагата се возбудливи.
Ова беше возбудливо не само за нас, туку и за Кит Харингтон, кој ќе ни недостига исто така како Џон Сноу. Актерот гостуваше во “The Late Show” на Стивен Колберт, каде што сподели неколку признанија.

“Бев шокиран и изненаден од начинот на кој се развиваат настаните. Очите ми се наполнија со солзи. И плачев, да, плачев”, признава 32-годишниот актер пред водителот.
Тој раскажува дека бил единствениот кој не го прочитал претходно сценариото на епизодите.

Разврската на епската сага го шокираше пред сите, но пак покажала за креаторите на серијата на НВО Дејвид Бениоф и Д. Б. Вајс дека таа ќе ги изненади и гледачите.

Translate »