Неверојатна снимка! Слетувањето на месечината снимено во студио? Дали Викиликс ја откри заверата на векот?

loading...

На Интернет се појавија снимки кои наводно покажуваат дека познатата снимка за слетувањето на месечината е лажна, односно дека не е снимена на тој сателит.

На снимката се гледаат космонаути кои наводно шетаат по пустината Невада, а која треба да го претставува Земјиниот сателит.

Сопственикот на снимката на Јутјуб е Викиликс.

Дали снимката е автентична или во прашање е уште една теорија на заговор пресудете сами.

Translate »